Se jorden fra oven i en helikopter

helikopter

Der er få ting, der er mere fascinerende end at se, hvordan klodens fantastiske natur ser ud. Det er trods alt ikke uden grund, at BBC har hittet med naturprogrammerne Vores Planet, og at Discovery Channel har tusindvis af seere, der tuner ind, når de tager ud og udforsker naturen rundt omkring i verden.

 

Kombinerer man en fantastisk flot natur med en helikoptertur, har man den perfekte cocktail af en oplevelse, man sent vil glemme. At se jorden fra oven er noget af det mest vilde, man overhovedet kan forestille sig.

 

Så hvis du er typen, der sidder med ansigtet klistret til flyruden, når flyet letter, så er en helikoptertur over den smukke danske natur uden tvivl noget for dig. Her får du nemlig selv lov til at være med til at bestemme, hvor helikopteren skal flyve hen – i modsætning til i flyet, hvor der ikke går meget mere end et par minutter inden man er oppe over skyerne.

 

Kan man flyve helikopter i Danmark?

Mange bliver overraskede over at høre, at det sagtens kan lade sig gøre at komme på helikoptertur i Danmark. Man kan desværre ikke bare køre ud til den nærmeste mark, og vente på, at der er en helikopter, der lander.

 

Men hvis man bestiller en helikoptertur på forhånd, kan man komme ud og flyve i helikopter i hele landet. Nogle vælger en fast afgang fra Århus, Bornholm, Roskilde, Odense eller København, mens andre vælger at lave en specialaftale om at blive samlet op lige der, hvor man allerhelst vil se Danmark fra oven.

 

Nu har Danmark desværre den ulempe, at der ikke er det helt vilde dyreliv at se på, når man flyver rundt oppe over trætoppene i en helikopter. Derfor, kan det være, at man skal overveje at tage en helikoptertur i eksempelvis Odense, hvor man får mulighed for at flyve ind over Odense ZOO og se alle de fritgående antiloper, zebraer, giraffer og andre eksotiske dyr fra hele verden.

 

Hvad koster en helikoptertur?

Overvejer du at give dig selv, eller en du har kær, en helikoptertur? Så behøver du ikke at bekymre dig om skyhøje priser – det er nemlig overraskende billigt at købe sig til en tur i en helikopter.

 

Priserne starter i skrivende stund allerede ved 599 kroner. Vil man mere end en standardtur, kan man betale sig fra det meste. Eksempelvis kan man selv få lov at blive helikopterpilot for en dag, hvor man er personen bag roret. Her må man naturligvis slippe lidt flere penge, men 2.499 kroner er da overkommeligt for at kunne prale af at have fløjet en helikopter.

 

Så hvad end du er på udkig efter en helt almindelig helikoptertur i passagersædet, om du vil flyve selv, eller om dit barn skal samles op ved kirken efter konfirmationen – ja så kan det meste lykkes til fornuftige priser.