Den aktive ferie

mand på aktiv ferie

Ferien kan holdes på mange forskellige måder. Der er flere og flere der får øjnene op for, at det ikke kun er charterferie der er hyggelig. Du kan tage på den aktive ferie. Under denne kategori findes der blandt andet skiferie og vandre ferie.

Nogle løbere tager også deres daglige løbetur, selvom de er på charterferie. En ferie behøver nødvendigvis ikke, kun at være sol, sommer, pools og kolde drinks. Hvis du er den aktive type, og du skal på ferie, er der flere ting du bør overveje at tage med.

Gode gadgets til den aktive ferie

Der findes en del træningsredskaber. Nogle af dem kan man endda tage med på ferie. Nu tænker du muligvis over, hvad det kan være. Afhængig af hvilken sportsgren eller fitness du er til, kan du med stor fordel have dine egne løbesko med. Hvis du derimod er til yoga, kan du have din egen yoga måtte med, hvis dette ikke forefindes på feriedestinationen. Andre gadgets kan være:

  • Skridttæller
  • Pulsur
  • Smartwatch med alle funktioner

Herved har du mulighed for at følge med i dine træninger. Nogle smartwatch har nyere funktioner, som søvnmonitor. Det er med til at måle din søvn aktivitet.

Du bør kende disse steder til den aktive ferie

Hele verden sprudler af aktivitet, liv og glade dage. Du kan tage på surfer ferie i skønne Portugal, skiferie i Østrig, yoga ferie på Tenerife eller cykel og vandre ferie i bjergene. Der er masser af muligheder og aktiviteter, det handler bare om at du finder det du kan lide. Hvis du mangler inspiration til ferien, kan du med stor fordel få mere inspiration på insideflyer.dk.

Få pulsen op og ned igen

Når du har dyrket din motion, så er det vist på tide at slappe af. Når du har haft pulsen oppe, kan du med stor fordel strække ud, og tage en tur i enten swimmingpool, boblebad eller badekar. På denne måde er du med til at få pulsen ned igen. Du bør også nyde ferien.

Det kan du med stor fordel gøre med en ordentlig omgang selvforkælelse. Efter dagens strabadser, kan du forkæle dig selv lidt ekstra med en god omgang wellness massage.