Tag på et godt kroophold i Danmark

Under corona pandemien har mange små virksomheder måtte lukke deres døre, da det ikke længere var tilladt f.eks. at besøge en restaurant eller at holde arrangementer med flere end et bestemt antal mennesker. Derfor er der også mange af de små virksomheder som har haft det enormt svært over denne periode. Et eksempel på disse virksomheder er kroer, som har mistet næsten alt deres omsætning i denne periode, hvor de ikke har kunne invitere gæster indenfor. Hvis du står i den situation, hvor du gerne vil ud på en lille miniferie, men ikke helt ved hvor du skal tage hen, så er det oplagt at tage på et kroophold på en af de fantastiske kroer vi har her i Danmark. Danmark har nemlig mange gode kroer at byde på, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser, samt nyde en masse gode faciliteter.

 

Derfor vil vi her komme med en liste over 10 gode kroer du kan besøge her i Danmark:

 

  1. Rødvig Kro og Badehotel, Stevns, Sjælland
  2. Kirsebær Kroen, Præstø, Sjælland
  3. Fjordkroen Tappernøje, Sydsjælland
  4. Munkebo Kro, Fyn
  5. Hovborg Kro, tæt ved Ribe og Billund
  6. Norsminde Kro, Østjylland
  7. Montra Hotel Sabro Kro, tæt ved Århus
  8. Brobybærk Kro, Fyn
  9. Falsled Kro, Fyn
  10. Hotel Frederiksminde, Sydsjælland

 

Alle disse kroer har alle det til fælles, at de byder dig indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan nyde helt fantastiske retter i hyggelige omgivelser. Derudover kroen lækre værelser, hvor du kan hvile hovedet, slappe af og glemme alt om hverdagens stress. De har også gode faciliteter, som du kan bruge frit under dit ophold, som f.eks. pool, spa og meget andet. Derudover er de også alle sammen gode baser for dig, som gerne vil ud at opleve nogle af de unikke seværdigheder der er lige i nærområdet af kroerne.

Find flere kroophold lige her.

 

Ligesom at det kan være en god ide at tage på ferie i Danmark for at støtte de danske hoteller og kroer, så er det også en god ide at støtte de lokale små virksomheder, som også har haft det svært under corona. Hvis f.eks. du står i den situation, at du gerne vil have hele huset malet, så gør brug af en lokal maler. Bor du i Ballerup, så søg efter Maler Ballerup og find en lokal maler der kan gøre det for dig.