Sri Lanka er populære på grund af deres smukke strande

Går du og drømmer dig væk til palmetræer og sol? Hvorfor ikke gøre noget ved det? Tag et afbræk fra hverdagens stress og jag, og tag et smut forbi øen Sri Lanka, hvor du kan koble af i varmen, i en hængekøje, på det man kalder perlen i det Indiske Ocean.

Vidste du, at Sri Lanka er et af de få steder i verdenen, hvor du kan opleve alle årets årstider på blot én ferie? Dette skyldes, at Sri Lanka har to forskellige monsun-sæsoner, som rammer forskellige steder på øen. Du kan selvfølgelig også vælge blot at blive i de solrige områder under hele din ferie. Sri Lanka er især populær på grund af øens smukke strande, og i denne artikel vil du kunne se bud på, hvorfor lige netop Sri Lanka skal være din næste feriedestination, samt vigtig viden inden du tager afsted.

Gode grunde til at have Sri Lanka som din næste feriedestination:

  • Sri Lankas fantastiske dyreliv, som blandt andet kan opleves i mange af deres flotte nationalparker
  • Der er rig mulighed for en masse aktiviteter i vandet som dykning, snorkling, surfing, hvalsafari, og meget mere
  • Deres spændende kultur og de lokale markeder, som for eksempel fiskemarkederne
  • Tropisk klima året rundt
  • Det krydrede srilankanske køkken og lækre råvarer. Sri Lanka er især kendt for sin kanel, te og karryretter
  • Øens smukke vandfald og frodige natur
  • Bredt udvalg af religiøse og historiske seværdigheder, blandt andet øens mange templer
  • Bliv kørt rundt på øen i en lille, hyggelig Tuktuk – Du kan også gå all-in og leje din egen
  • Sidst men ikke mindst, på vores liste, har vi deres smukke strande, som er en attraktion i sig selv, og noget af det, der gør Sri Lanka så populær og eftertragtet, med deres turkisblå vand, hvide sand, kokospalmer, og de idylliske solnedgange i baggrunden

Husk dit visum og kom godt i gang med ferien

En vigtig ting, der er værd at vide inden du drager mod varmen er, at indrejse til Sri Lanka kræver et gyldigt turist-, transit- eller forretningsvisum. Men bare rolig, der er hjælp at hente. På e-visa.dk, kan du finde svar på alt hvad du behøver at vide omkring dit visum. Det er nemt og hurtigt at få styr på, og med visummet i orden, kan du trygt rejse afsted mod sol, varme og tropiske landskaber, og du ønskes en rigtig god ferie.