Sådan gemmer og husker du dine ferieminder

Når man er ude og rejse kommer man igennem en masse forskellige indtryk der til sammen danner rammerne for de rejseminder man har haft fra et særligt ophold. Kulturen har meget at sige og man besøger mange kultursteder, men lokalkulturen er også oftest forbundet med dets miljø, terræn og klima, alle der er med til at danne nogle fantastiske oplevelser af rejsemålet.

Men med alle disse kulturoplevelser og minder, så er der en stor risiko for at vigtige ting havner i glemmebogen, hvad der jo vil være en skam når nu de har været så fede.

Drop glemmebogen og brug fotobogen

En af de bedste måder at holde styr på sine rejseoplevelser så man kan have dem til evig tid, vil være at anskaffe sig en af de mange fotobøger fra https://www.fotobog.nu/fotoboger. Rejsebøger er en stille og afslappende måde hvorpå man samler alle sine minder fra en god rejse i et samlet hæfte som samtidig ser godt ud på en bogreol, ligger godt i hånden og generelt er ganske behageligt.

En god billedbog med mange minder kan sætte rammen for hele familien, da den er nem at lave og man udvælger de mange billeder man er tilfredse med, når man sidder derhjemme og tænker tilbage på sine oplevelser.

Kombiner det med en dagbog

Mens fotobogen er en måde at opbevare sine billeder og minder efter rejsen er forbi, så kan man også forberede sig forud for sin rejse ved enten at købe sig en lille blok og en pen – hvis man vil gøre det på den gamle metode hvormed man også giver sig selv en pause fra hverdagens it og teknologi – eller have et dokument eller blog hvorpå man beretter sine oplevelser; en såkaldt dagbog.

Dagbogen vil aldrig kunne overgå en fotobog fra fx www.fotobog.nu idet hver side eller dag i dagbogen vil være repræsenteret af et enkelt billede – nøjagtigt som man kender det fra en månedskalender – men ved at kombinere dagbog med fotobog får du flere muligheder for at genopfriske og forevige minderne som de fandt sted dengang rejsen var i gang, og du vil kunne finde flere detaljer end billederne nødvendigvis minder dig om.