Kom i form før du tager på ferie

Er det så som så med at få motioneret, så er det måske en motiverende faktor, at det snart er sommer. Eller måske skal du snart på badeferie? I hvert fald vil de fleste gerne både slankere og mere fit ud, når badesæsonen nærmer sig.

Har din vintertræning været lidt til den lade side, så er det vist på høje tid, at der kommer gang i noget træning igen.

Det kan der komme på mange måder.

Træn ude eller hjemme

Det er ikke så vigtigt, om du træner derhjemme, eller du træner uden for hjemmet. Det vigtige er, at du får det gjort. Og at du får det gjort regelmæssigt.

Er dit motionsbatteri helt fladt, så er det klogest at lægge lidt forsigtigt ud, indtil du kommer i bedre form. Har du noget kondition at trække på, så kan du intensivere din træning, så du kommer i god form, inden du skal optræde i badetøj.

Træn på løbebånd

Et løbebånd er på mange måder genialt at træne på. Du kan bruge det når som helst, og du kan træne på det både i træningscenteret og derhjemme.

Da det foregår indendørs, så vil du kunne træne uanset, hvordan vejret er udenfor.

Desuden kan du indstille løbebåndet til lige den fart eller de intervaller, som du har brug for.

Løb er en af de bedste motionsformer, når det kommer til konditionstræning. Da du aktiverer stort set alle kroppens muskler og led, når du løber, så øges din styrke også.

Vil du gerne i gang med noget løbetræning på bånd, så se her, hvor de mange gode aspekter ved træning på løbebånd gennemgås.

Løbetræning gør det ikke alene

Går din drøm i retning af at få en både slank og spændstig krop inden badesæsonen, så er det desværre ikke nok at snuppe en daglig løbetur på løbebåndet. Der skal noget mere til.

Du bør også tænke på din kost og dine drikke- og rygevaner. Alt hænger sammen, og skal du gøre det så godt for din krop som muligt, så bør du sætte ind på flere fronter.

Suppler for eksempel din løbetræning med noget styrketræning, hvilket kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Tiden er også en vigtig faktor. Det er ikke muligt at træne sig op i løbet af få uger. Det er det lange seje træk, der giver resultater. Der findes desværre ingen mirakelkure.

Skal du lykkes med din plan, så må der noget langtidsplanlægning til. Faktisk bør du være godt i gang hele året. Det er absolut også det sundeste. Så kan du altid speede op, når badesæsonen nærmer sig. Og skal du på badeferie på en anden årstid end sommer, så vil du altid være i en bedre form, end hvis du ikke får trænet hele vinteren.

Den gode form kommer ikke over en nat. Sørg for at få trænet på løbebåndet hver dag. Det behøver ikke at vare så længe ad gangen. Til gengæld er gevinsten stor. Tænk på træningen som en investering i din sundhed.