Føl det hele på rejsen

Der er mange forskellige slags rejser. Der er de rejser som man tager rundt i verden. De helt fantastiske rejser. Intet som sådan nogle. Udover det, er der den rejse kroppen kommer på under nydelse. Det kan være på grund af god musik, god mad eller sex.

Det er helt almindeligt at man under en af ovennævnte ting og/eller flere eller andre oplevelser også nærmest kommer på en rejse. Det er helt fantastisk, hvis noget er så godt at man nærmest føler at man er ude og rejse. Specielt hvis man i virkeligheden rent faktisk ikke er ude at rejse.

Naturlighed i nydelsesrejsen

Naturlighed betyder selvfølgelig meget for rejseentusiaster, naturentusiaster og andre former for entusiaster også selvfølgelig. For eksempel samleje kan være helt fantastisk. Det er det specielt hvis man kan mærke det hele.

Noget af det nogle er irriterede over når det kommer til samleje er netop beskyttelsen. Det der er ved beskyttelse i form af kondomer er, at det ikke føles naturligt. Det gør det ikke fordi varmen fra den ene til den anden ikke bliver overført på samme måde, som hvis man ikke bruger beskyttelse. Denne følelse af varme og naturlighed kan sagtens være der selvom man bruger beskyttelse under rejsen.

Beskyttelse kan være både beskyttende og føles mere naturligt end andre kondomer. På den måde kan du føle det hele gennem rejsen.

Pas på dig selv

Om du har fast partner eller ej, er det vigtigt at passe på når det kommer til samleje. Hvis du/I er spontane og synes at det kunne være sjovt med spontant samleje på en rejse, er det ikke klogt hvis ikke der er brug af beskyttelse. Det er rigtig vigtigt. Det er endda ikke engang en byrde nu hvor denne symbolske rejse kan føles naturlig.

Hvis ikke du og din partner har mulighed for at bruge beskyttelse, er der andre former for rejser og nydelser I kan benytte jer af. Det kan være noget som en gåtur i den smukke natur. Det kan også være en tur på museum eller en anden kulturel og spændende oplevelse i Danmark eller i et andet land, hvis der er mulighed for det igen. De små glæder i livet gør meget for en person i længden, så en gåtur med din partner ude i naturen, kan og vil gøre en forskel for dig på den dag. Det giver mere overskud og glæde.