Drøm dig væk til smukke Sri Lanka

lanka

Rejselysten og rejse længslen har næppe været større end den er lige nu efter året 2020. Forhåbentligt byder 2021 på mulighed for igen at tage på forskellige rejser, og opleve en anden verden end det Danmark, vi efterhånden kender så godt. 

Drøm dig væk til en skøn og oplevelsesrig rejse i smukke Sri Lanka. Her får du en guide til, hvordan jeres Sri Lanka rejse kan se ud.  

En komplet guide til rejser i Sri Lanka

Der er mulighed for, at du kan booke rundrejser til Sri Lanka, så det snart ikke kan blive nemmere for dig. Du får nogle forslag til, hvordan du kan strikke din og din families rundrejse sammen på hjemmesiden https://www.sri-lanka.dk/

Forslagene til rundrejser spænder over f.eks. 14 dage, hvor du både får kulturelle oplevelser, oplevelser i højlandet og helt almindelig badeferie med rig mulighed for afslapning. Der er forslag både for dem, som ønsker lidt af det hele såsom sol, strand og kultur, og for dem som ønsker kulturelle rejser, eller rejer i vintermånederne. 

Du kan finde så mange måder hvorpå, at du kan lære Sri Lanka lidt bedre at kende med hjemmesidens komplette guide. Foruden de rejseforslag, der er skrevet om, så findes der også rejsetips på hjemmesiden, med mange nytteinformationer, og mulighed for at booke privat chauffør på hjemmesiden. 

Bestil en privatchauffør, så du får sublime lokale oplevelser

Det bliver ikke nemmere at booke en privatchauffør, for det kan faktisk gøres direkte fra hjemmesiden, så du ikke behøves være nervøs for, hvad det er du får bestilt. Man skulle tro, at det var dyrt, når man vælger at bestille en privatchauffør, men det er det faktisk ikke. Chaufføren koster 375 kroner, hvilket er billigere end at leje en bil og køre den selv. 

På den måde kan du og din familie læne dig trygt tilbage, uden at I skal sætte jer ind i de lokale færdselsregler med stor risiko for, at I fejlfortolker skilte, vigepligter og så videre. For de 375 kr. for en privatchauffør får I chauffør og bil, engelsktalende chauffør, 1 flaske vand per person per dag og et srilankansk simkort med sms, tale og data. Det er da et tilbud med mange fordele.