Inspiration til skiferien og skigrej

Når skiferien begynder vi at kigge efter skirejse og skigrej. Det kan være en jungle at finde rundt i når man søger efter forskellige rejsebureauer, priser osv. Det samme gælder når vi skal ud og købe nyt grej til skiferien, der findes et hav af forskellige brands, men sportsbutikkerne i Danmark, har hvert år de samme store brands. Det betyder altså vi alle kommer til at købe mange af de samme produkter og derved kan typen der gerne vil skille sig ud ikke finde noget i de danske sportsbutikker finde noget som de synes er unikt.

Skirejsebureauer

Der findes nogle af de store danske skirejsebureauer som vi alle kender til, Danski, Nortlander, Slopetrotter, Vinterly og Højmark. Det er rejsebureauer hvor de altså planlægger hele skiferien for dig og har guider på destinationerne hvor de sender dig hen. Det betyder altså også at du kommer til at betale en højere pris for skiferien da alt er inkl.

Vil du gerne se en liste med information på alle de forskellige rejsebureauer som du kan bruge, så kan du se listen på Skier.dk, hvor der er lavet en liste over rejsebureauer, samt hvor du kan rejse til. Derudover kan du finde informationer omkring skisportsstederne.

Forskellige skibrands

Investering i skiudstyr, kan hurtigt blive svært at finde frem til det man søger, derfor anbefaler vi også man søger information i vores danske butikker, hvor du kan prøve osv. Vi alle kender til de store skibrands, Salomon, Oakley, Peak Performance, Atomic, Helly Hansen, Icepeak mm.

For at du ikke kommer til at ligne andre, så kan det være godt at kende til andre store brands, som man måske ikke ser så tit her i Danmark. Så der har Skier, lavet en liste over skibrands med informationer omkring brands og skiudstyr de producere.

Skiferie på budget

Leder du efter en skiferie på budget, så skal man kigge efter steder hvor man altså planlægger skiferie selv. Altså man leder selv efter billige flybilletter hvis man gerne vil flyve på skiferie, eller man booker selv en bolig via booking.com, eller Airbnb. Det gør altså man spare rigtig mange penge på skiferien. Kan man vente til en uge før man skal afsted og man er omstillingsparat, så kan man altså spare endnu mere på skiferien. Er man 4-5 der skal afsted og kan finde en bil man kan køre i, så spare man altså mange penge ved at tage bilen i stedet for at flyve.

Næste ting man skal tænke over, det er at tager man til et større område hvor man kan tage meget på afterski, så bliver skiferie hurtigt en meget dyr fornøjelse hvis man skal afsted på afterski hver dag. Der er et tip man køre omkring grænsen og handler ind, og drikker i lejligheden/skihytten.