Forslag til en god veninde weekend

En venindeweekend er den perfekte mulighed for at slappe af og genoplade kræfterne sammen med dine nærmeste veninder. Uanset om du planlægger en lavtstående udflugt med picnic i skoven eller et luksuriøst spa ophold, er der et par ting, du skal huske på for at sikre, at din tur bliver behagelig for jer begge. For det første skal du vælge en destination, der vil behage dig og din veninde. Hvis du ikke er sikker på, hvor i skal tage hen, kan du overveje at søge på spa ophold, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted. Når du har fundet et sted, skal du booke din indkvartering og sørge for at spørge om eventuelle særlige faciliteter eller aktiviteter, der kan være tilgængelige. Planlæg derefter din rejseplan, og indskriv masser af tid til afslapning og nogle sjove ting. Sørg for at lægge et budget for måltider og aktiviteter, og glem ikke at pakke badetøj og solcreme hvis solen er fremme! Endelig skal du huske at slappe af og have det sjovt – en venindeweekend handler om at tilbringe tid sammen med den du holder af.

Tag en weekend til Paris

Tre dage er nok til at skrabe overfladen af en by som Paris, men det er den perfekte destination til en weekendtur med din veninde. Start jeres tur med at slentre ned ad de træbeklædte gader i Montmartre-kvarteret og gå til Sacré-Cœur-basilikaen for at få en fantastisk udsigt over bybilledet. Derfra kan i fortsætte til Latinerkvarteret, hvor du kan opleve mange forskellige shopping muligheder i vinduerne på Rue Saint-Jacques. Når du er klar til en pause, kan du tanke op med en hyggelig Croque Monsieur på en af kvarterets charmerende caféer. Om eftermiddagen kan i tage over til Eiffeltårnet for at se solen gå ned over kærlighedens by. Når mørket falder på, kan i sno jer gennem de oplyste gader på jagt efter et intimt sted at spise middag, inden du vender tilbage til dit hotel for et velfortjent hvil. Bon voyage!

Shopping i Paris

Når det kommer til shopping, er Paris et sandt paradis. Byen er hjemsted for nogle af de mest prestigefyldte modehuse i verden, og den er også hjemsted for et stort udvalg af uafhængige butikker og vintagebutikker. Uanset dit budget eller din stil kan du helt sikkert finde noget i din smag i Paris. Den bedste måde at udforske byens shoppingscene på er simpelthen at begynde at gå og se, hvor dagen fører dig hen. Du kan begynde med at slentre ned ad Champs Elysees, gå på vinduesshopping i designerbutikkerne og stoppe op for en kop kaffe på en af de mange caféer.