Lidt om lækre Val d’Isere

L’espace Killy er betegnelsen for Val d’Isere + Tignes, et af Europas bedste skiområder med over 300 km pister samt offpiste til alle niveauer. Det er her du som skibums har mulighed for at lære alle former for skiløb: pistefræs, pukkelpist, skovløb, offpiste, freeride, halfpipe etc.

Bylivet i Val d’Isere er på højde medskiløbet, idet det byder på mange varianter lige fra den franske Cafe Face, til danskerbarene Saloonbar og Le Petit Danois. Dick’s Tea Bar har været samlingspunkt i Vald’Isere i en menneskealder, det er her og på Club 21 at discorytmerne pumper til den lyse morgen.

Val d’Isere er byen for skibumsen, der ønsker at kunne kombinere det ultimative skiløb med en hyggelig og festlig by. Selv på de dage hvor det ikke er skiløbet der trækker, er der noget at lave i byen, der har historie tilbage til 1200-tallet, og keder man sig i Val d’Isere, er det garanteret selv- forskyldt. Svømmehal, biograf, sportscenter, spillehaller, skøjtebane
er bare nogle af de tilbud byen giver de besøgende.

Val d’Isere minder mere om en almindelig fransk alpeby end mange af de andre franske skibyer fordi, det er en by der er vokset op gennem mange hundrede år og med en masse aktiviteter og fastboende hele året rundt.

Læs meget mere om Val d’Isere, området og de mange muligheder på deres hjemmeside her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*