Guide: Sådan får du mest ud af din rejse til Brasilien

Brasilien er et stort land, og medmindre du har masser af tid, er det en god ide, at du bruger noget tid på at planlægge din rejse til Brasilien, inden du tager af sted. I mange lande kan du bare rejse rundt på må og få og nok nå det hele alligevel. Det kan du ikke i Brasilien, hvor afstandene er gigantiske. Læs mere her for at finde ud af, hvor stort Brasilien egentlig er.

Brasilien rummer store kontraster både i forhold til rig og fattig og i forhold til den meget afvekslende natur. En rejse til Brasilien er derfor helt sikkert en rejse, som du aldrig vil glemme. Du kan bruge et par uger i landet eller bruge flere måneder og stadig føle, at der er masser, som du ikke har set. Det er derfor virkelig et sted, hvor du får nogle meget anderledes oplevelser end her i Danmark.

Badeferie på nogle af verdens lækreste strande

Hvis du gerne vil på badeferie, behøver du ikke at rejse meget rundt i landet. Ved storbyerne Sao Paulo og Rio de Janeiro finder du nemlig nogle af verdens lækreste strande. Det gør, at det ikke er svært for dig at få tiden til at gå, når du skifter mellem at ligge på stranden og sole dig og at gå i vandet.

 

Når du ligger på stranden, er der dog også rig mulighed for at se på brasilianerne og den måde, som de lever deres liv på. Du vil nok opdage, at de er langt mindre blufærdige, end de fleste af os danskere er. Langt de fleste finder det meget charmerende og som et friskt pust, at det er sådan. Det kan være, at du selv bliver inspireret.

 

Når du bliver træt af at ligge på stranden, er der også meget andet at lave. Der er et væld af gode restauranter, og du har gode muligheder for at komme ud at shoppe eller gå på kunstgalleri.

Brasilien rummer masser af eventyr

Hvis du gerne vil på en ferie, hvor der sker noget, og hvor du kan opleve noget helt andet, end det som du kan herhjemme, er Brasilien også det helt rigtige land for dig. En del af den store Amazonasflod går for eksempel gennem landet. Det præger både landets frodige natur og de mennesker, der lever langs med floden.

Hvis du gerne vil helt tæt på de mennesker, der lever der, er det en god ide, at du sejler ned af floden. Det giver dig også mulighed for at komme tæt på dyrelivet der. Du kan for eksempel se farvestrålende fugle, der flyver rundt under de høje, dybgrønne trækroner. Du kan også se små legesyge floddelfiner, der er et herligt syn og gør alle i godt humør.

Det er også i Brasilien, at du kan opleve det store Iguazu vandfald. Det er en meget flot oplevelse, når du ser det gigantiske vandfald, hvor vandet fosser brølende ned over siden i rivende fart. Det kan få enhver til at føle sig lidt lille.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*