Er det farligt i Thailand?

Nej, gu’ er det ej farligt, men pas på dig selv…

Beskyt dig selv imod hedeslag, solen, myg, HIV, bondefangeri og salat skyllet i lokalt vand. – og døden…

Hedeslag

Lad være med at gå rundt, eller ligge, i solen en hel dag. Drik mindst to liter vand om dagen. Skru ned for alkohol-indtaget: Mænd bør drikke højest 12 genstande om ugen, kvinder højest 8.

Solen

Solen er meget stærkere end i Tyrkiet og Grækenland. En sollotion faktor 60 er passende, og du bliver stadig solbrændt!!! Lad være med at gå rundt, eller ligge, i solen en hel dag.

Myg

Myg smitter ved stik med malaria (sjældent og relativt ufarligt) og dingue-fever (temmeligt farligt, og desværre mere almindeligt). Køb en myggebalsam lokalt. Dét du kan købe i Danmark har kun én effekt: Du kommer af med penge, ikke med myggene.

HIV

Scor en sød blond pige fra Århus, der er på ferie, og derfor frisk og villig. Brug kondom.

Bondefangeri

Sig nej. – hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det nok for godt til at være sandt. Lad være med at købe noget, som du tror du kan sælge med fortjeneste. – medmindre du er udsendt af Bilka som indkøber…

Salat skyllet i lokalt vand

Lad være med at spise salat. Spis det de lokale spiser. Hvis det er for stærkt, så spis det alligevel.

Thailand

Demonstrationer

I Rangoon, Bangkok og Jakarta er det muligt at opleve demonstrationer. På det seneste har politiske demonstrationer i Bangkok udviklet sig på en måde der ellers har været usædvanligt i Thailand; demonstranter har kastet benzinbomber efter politiet, som så har indkaldt hæren, der har skudt ind i mængden. Hold god afstand til demonstrationer og optøjer af enhver art. Der er mange andre gode steder i Bangkok/Rangoon/Jakarta du kan opholde dig.

Hvorfor er slanger, skorpioner og giftige edderkopper ikke nævnt?

Fordi du ikke møder dem andre steder end i zoologiske haver på din ferie/forretningsrejse. Derfor!

Du ser kun få rotter i Thailand, for kakkerlakkerne dér er så store, at rotterne er bange for dem. Kakkerlakker er grimme, ikke farlige. Og de smager fint når de er friturestegt.

Døden

Døden indtræffer ikke på grund af farlige dyr og insekter, ikke på grund af meningsløs vold eller voldeligt røveri fra en asiats side, muligvis fordi du bliver henrettet på grund af de piller du købte til en fuldmånefest på Koh Phangang, sansynligvis på grund af HIV/AIDS du blev smittet med af en sød thailandsk pige/dreng, men mest sansynligt i trafikken! Lad være med at køre selv, slet ikke på motorcykel, og lad være med at køre med chauffører der virker stressede, sære eller uansvarlige. Husk på at asiater bag et rat ikke er bange for at dø!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*